Laatste onderwerpen
» CA Romulo
di 20 maa - 18:19 van Harriet

» VF - Kattenkolonie
di 20 maa - 16:56 van Isabel

» VF - Trapi
di 20 maa - 16:44 van Isabel

» VF - Mia
di 20 maa - 16:24 van Isabel

» VF- Mami
di 20 maa - 15:57 van Isabel

» VF - Luna
di 20 maa - 15:55 van Isabel

» VF - Mambru
di 20 maa - 15:53 van Isabel

» VF - Eva
di 20 maa - 14:14 van Isabel

» CA Peggy
di 20 maa - 12:41 van Tanja

» vaccinaties ziekte van weil voor MC
di 20 maa - 12:01 van Harriet

» wat is het beschermingsproject.
di 20 maa - 11:51 van Harriet

» KH Salome
di 20 maa - 11:07 van Harriet

» Canis y Felis - Pup Boyle en Marionette
di 20 maa - 10:13 van Harriet

» 18 maart - Opbouwen pallets
di 20 maa - 10:11 van Harriet

» El Campo
di 20 maa - 10:06 van Harriet

» VF Sultan
di 20 maa - 9:18 van Harriet

» VF - Camper
di 20 maa - 9:04 van Harriet

» Canis y Felis - Speeltijd
za 17 maa - 9:55 van Harriet

» 9 Feb - 2 pallets aangekomen bij Canis y Felis
za 17 maa - 9:48 van Harriet

» Templex dozen voor Canis y Felis
za 17 maa - 9:47 van Harriet

» Canis - Golfo
di 13 maa - 13:21 van Tanja

» MC Deva
ma 12 maa - 21:54 van Masquechuchos

» AU Luna
ma 12 maa - 16:03 van Jennie

» AU - Snoopy
ma 12 maa - 16:02 van Jennie

» AU - Palmy
ma 12 maa - 16:01 van Jennie


Zooplus
Plaats je wel eens een bestelling bij Zooplus? Dan kun je ons gratis steunen. Van elke bestelling die via deze link wordt gedaan, krijgen we 3 - 5% provisie en zo kun je ons, de dieren helpen -
Wie is er online?
Er zijn in totaal 4 gebruikers online :: 0 Geregistreerd, 0 verborgen en 4 gasten

Geen

Het hoogste aantal gelijktijdige online gebruikers is 64. Dit aantal is bereikt op vr 4 mei - 19:37.

Capitán vertelt deel 3

Go down

Capitán vertelt deel 3

Bericht  Jacqueline op ma 5 jul - 12:23

Zo, hier ben ik weer. Nu al voor de 3e keer. Waar was ik ook alweer gebleven? O ja, dat ik los mag lopen in het park en dat ik heb gezwommen en dat was niet eenmalig hoor.
Nee echt niet, dat mag ik bijna elke dag, vooral nu het zo warm is. Maar ach wat had ik het warm zeg, ik had het niet meer. Zonder dat ik het hoefde te vragen mocht ik weer naar de kapper. Deze keer ben ik helemaal glad geschoren en puffff wat was dat een opluchting zeg.
Toen ik door mijn baasje naar de kapper werd gebracht was vrouwtje nog niet thuis van haar werk en Canelo had heel treurig gekeken toen ik alleen met baasje de deur uit ging.
Na 1,5 uur was ik weer terug. Inmiddels was vrouwtje thuis gekomen en ja hoor...........wil niet veel zeggen maar volgens mij was vrouwtje opnieuw verliefd op mij, dat kon ik aan haar ogen zien en Canelo...........jaaaaa wat was hij blij dat hij me weer zag. Canelo wist natuurlijk niet wat er ging gebeuren en hij reageerde zo ontzettend blij dat het mij ontroerde. Zoveel liefde had ik mij van mijn leven niet kunnen dromen.
De eerstvolgende keer dat mijn baasje weer naar Spanje gaat met zijn bus mag ik ook mee.
Ik heb ze al horen fluisteren en eigenlijk mocht ik het nog niet weten want het was natuurlijk een verrassing. Maar ja, aan mijn oortjes mankeert niets en mijn oorontsteking is helemaal over, dus ik heb alles meegekregen wat er gezegd werd.
Zal ik het jullie verklappen? Baasje gaat zelf een hele grote bench maken voor achter in de bus en Canelo en ik kunnen er saampjes in en baasje gaat vaker stoppen nu om ons uit te laten en kunnen wij wat eten en drinken.
In het begin was mijn baasje er wat huiverig voor om met 2 honden zo'n lange reis te maken. Want vrouwtje zou thuis blijven voor de poezen want als baasje met zijn bus gaat blijft hij altijd 2 of 3 weken weg. Ooooooh, wat verheug ik mij daar op.
Canelo vertelt daar zo leuk over, kan bijna niet wachten om mee te gaan.
Nou zal proberen uit te leggen wat Canelo tegen mij zei.

"Capitán, dat baasje heeft besloten dat jij mee mag komt omdat hij weet dat wij elkaar anders heel erg zullen missen en omdat jij zo makkelijk bent in alles.
Je hebt het dus ook aan jezelf te danken, waar ik heel blij om ben hoor.
Onze baasjes hebben in Spanje een heel gezellig huis met een hééééle grote tuin en altijd dieren om het huis. De mensen die op bezoek komen nemen ook altijd hun woeffie's mee.
Wat zullen wij een lol hebben. Er is een gedeelte in de tuin waar ik niet mag komen van baasje, daar staat namelijk een grote kattenren waar de zwerfpoesjes in en uit kunnen lopen en waar wij niet bij kunnen komen. Heel stiekem probeer ik er toch dichtbij te komen en dan word ik direct teruggefloten door baasje.
Ik denk dat jij dat wel mag omdat jij altijd rustig blijft bij de poesjes en ja dat is iets wat ik nog moet leren. Ik wil altijd direct spelen met ze en dan worden ze bang. Zit nu eenmaal in mijn genen hè, maar doe echt m'n best hoor om rustig te blijven."

"Terug naar Spanje, kun jij je dat voorstellen Cappi," zo noemt Canelo mij af en toe, "we gaan weer terug naar ons geboorteland maar dan onder hele andere omstandigheden."
Dit is wat Canelo mij vertelde en ik ben vrouwtje Fatima van Chiripaina zo dankbaar dat ze mij helemaal naar Nederland heeft gebracht om mij zo'n mooi leven te gunnen. Ik hoop dat ik haar nog een keertje terug zie, dat ik haar kan laten zien hoe gelukkig ik ben en dat ik haar kan bedanken hiervoor want dit alles heb ik aan haar te danken, daarom zal ik haar nooit vergeten.

Foto's komen nog hoor want mijn verhaal is nog niet af, maar ga nu eerst siësta houden samen met Canelo.
Tot gauw. Knuf en poot van mij.

Jacqueline

Aantal berichten : 860
Join date : 24-05-09

Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Harriet op ma 5 jul - 12:39

ach lieve Capitan jou verhaal ontroerd me verschrikkelijk.
Geen traantjes van verdriet maar van blijdschap en ontroering.

Lieve lieve grote beer van me ik ben zo blij dat je bij Jacqueline terecht bent gekomen en
zo een geweldig leven hebt gekregen samen met je grote broer Canelo.
avatar
Harriet
Admin

Aantal berichten : 8998
Join date : 16-04-09
Leeftijd : 50
Woonplaats : Vledder

Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Pebbles op ma 5 jul - 23:04

Je bent zeker zeer goed terecht gekomen zeg! En het is je gegunt hoor jochie!
En wat lees ik nou? Jullie mogen lekker met z'n tweetjes in vervolg mee op vakantie naar jullie thuisland?
Wat goed zeg! Dat gaan jullie vast helemaal geweldig vinden!

Op naar het volgende avontuur van jullie!
avatar
Pebbles

Aantal berichten : 1601
Join date : 14-06-09

Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Jacqueline op di 6 jul - 12:24

Hallo, hier ben ik dan met het vervolg van mijn verhaal. Werd gisteren ineens zo moe.
Canelo en ik waren echt toe aan ons middagdutje maar ben nu weer fris en helder hoor.
Ja dat krijg je hè met zo'n lux leventje, dan ben je niets meer gewend.
Kijk straks maar naar de foto's, kunnen jullie zien hoe lui we kunnen zijn, maar ja we spelen ook erg veel met elkaar, dat kost ook veel energie.

Ja, dus jullie vinden het ook geweldig dat ik mee naar Spanje mag. Ik weet dat we niet altijd mee kunnen omdat onze baasjes dan met zo'n bromding de lucht ingaan. Pas geleden nog zijn Canelo en ik naar een dierenpension gebracht want onze baasjes gingen maar een weekje en dan gaan ze altijd met dat bromding. Snap niet dat ze dat durven hoor, mij niet gezien.
Na een uur rijden kwamen we bij het pension aan en hoorde ik veel honden blaffen. Er ging van alles door mijn koppie heen, vond het best eng en wist niet wat er ging gebeuren. Nadat onze baasjes even gepraat hebben werden we geknuffeld en naar ons hok gebracht.
Gelukkig mochten we samen blijven. Oh wat was ik verdrietig. Ik begreep niet waarom we weg moesten, waren we soms niet lief geweest? Zouden onze baasjes genoeg van ons hebben en moesten we daarom weg. Dat heb ik al zovaak meegemaakt bij mijn lotgenootjes in het asiel. Heb ik eindelijk gekregen waar ik mijn hele leven naar heb verlangd en dan gebeurt er dit. Twee dagen lang heb ik zitten treuren en wilde niet spelen.
Totdat Canelo zijn poot om mij heen legde, wat hij altijd doet als hij met mij wil spelen.
"Zo is het wel genoeg Cappi, lang genoeg getreurd." Luister goed naar mij, maatje, onze baasjes komen terug, daar hoef je niet bang voor te zijn. Dit heb ik al 2 keer meegemaakt en je mag best weten dat ik het de 1e keer helemaal niet leuk vond. Bah, wat een rotpension was dat voor mij. Heb ook 2x geprobeerd te ontsnappen en toen hebben ze mij opgesloten in mijn hok en mocht ik alleen uit in een kleine uitloopruimte. Was helemaal gestrest toen ik weer werd opgehaald en rilde van ellende. Maar eenmaal in de armen van vrouwtje was ik al deze ellende weer vergeten. Zag ook dat zij verdrietig was om mij zo te zien. Vrouwtje sprak heel liefdevol naar mij en zei dat dit nooit meer zou gebeuren.Eerst een heel goed adres vinden en anders zou vrouwtje thuis blijven en moest baasje alleen met het vliegtuig gaan. Maar.........er zat toch een voordeeltje aan. Hierna werd ik zo in de watten gelegd en verwend dat ik het er achteraf wel voorover had gehad. Toen Canelo met zijn verhaal tot mij door kon dringen werd ik weer vrolijker en had ook weer zin om te spelen. Ja.........toen ging het heel goed met mij. We mochten samen met andere vriendjes, die daar ook logeerden in de grote weide spelen en mijn grote vriend Canelo werd extra in de gaten gehouden dat hij niet over het hek zou springen. Door de verzorgers werd ik extra geknuffeld want vrouwtje heeft verteld wat mij allemaal is overkomen. Al met al viel het reuze mee, dank zij mijn allerbeste maatje Canelo. De volgende keer gaan we misschien naar een ander adres waar ze voor Canelo een grote overdekte speelplaats hebben waar hij lekker kan rennen en zich helemaal kan uitleven. Tsja, Canelo is natuurlijk een heel andere hond dan ik en heeft dat op zijn tijd gewoon nodig. Zelfs ik snap dat.
Ik houd jullie op de hoogte hoor.

Dikke knuf en poot van mij.
Helemaal uitgeteld na het spelen in het park


Goedemorgen knuffel


Heb zo fijn gedroomd, moet nog wakker worden


Doekje van aanrecht gestolen om mee te spelen


Had nog trek maar was te lui om op te staan


Wie is het sterkste?


Even poseren na de kapper


Kan uit mezelf ook mooi zitten hoor. Kijk maar.


Jacqueline

Aantal berichten : 860
Join date : 24-05-09

Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Gast op di 6 jul - 16:17

We are happy to see these pictures of Capitan ... For him it is a beautiful dream come true. For us, it's much happiness. Capitan is really happy...
What are cute Cappi and Canelo! We love the photographs your public, Jacqueline! You see the happiness, really...
Many thanks for the stories of Cappi! are fun, beautiful and fill us with emotion! Capitan is very
handsome without his curls, hahaha!
We look forward to seeing and follows the story of Capitan!

~

We zijn blij om deze foto's van Capitan te zien ... Voor hem is het een mooie droom die uitkomt. Voor ons is het veel geluk. Capitan is echt gelukkig ...
Wat zijn schattig Cappi en Canelo! We houden de foto's van uw publiek, Jacqueline! Je ziet het geluk, echt...
Veel dank voor de verhalen van Cappi! zijn leuk, mooi en vervult ons met emotie!
Capitan is heel knap zonder zijn krullen, hahaha!
We kijken ernaar uit om te zien en volgt het verhaal van Capitan!

Gast
Gast


Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Gast op wo 7 jul - 15:50

Wat geweldig dat Capitan zo´n mooie gouden mand heeft gekregen.

Gast
Gast


Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Pebbles op wo 7 jul - 20:14

Gut zeg wat kunnen jullie idd ontzettende wammessen zijn zeg!
Beetje plat op de grond liggen eten! Moet niet gekker worden hoor!

Maar heyyy wat een gaaf kapsel heb je nu zeg! Lijkt me warmweertechnisch gezien ideaal ofniet dan?

Leuk hoor om te lezen dat je het zo naar je zin heb daar!
avatar
Pebbles

Aantal berichten : 1601
Join date : 14-06-09

Terug naar boven Go down

foto's capitan

Bericht  AnitaGunneweg op do 15 jul - 21:02

ohh wat ziet capitán er mooi uit, !! lekker kortgeknipt en ik heb 't idee dat z'n oogjes véél stralender staan.

AnitaGunneweg

Aantal berichten : 17
Join date : 13-12-09
Leeftijd : 57
Woonplaats : Spanje

Terug naar boven Go down

foto's capitan

Bericht  Gast op za 17 jul - 1:01

Geweldig jullie zo te zien en voor je vrouwtje: je zou leuke boekjes kunnen schrijven. . Ik zit je verhaaltjes met plezier en ontroering te lezen.
Wat hebben die hondjes een moordleven bij je, ze hadden het echt niet beter kunnen treffen. alle complimenten ook hoe ze er uit zien. Zo ingelukkig.

Gast
Gast


Terug naar boven Go down

Capitan,

Bericht  petra-elly op za 17 jul - 9:50

gaaf hoor jacqueline om zo die verhalen te lezen van je honden.
Doet me deugt ze te lezen.

Ik ga ook maar weer ff wat over thaison schrijven en hoop dat de foto's die ik stuurde naar harriet er dan ook bij komen te staan.

Groetjes en liefs van petra
avatar
petra-elly

Aantal berichten : 972
Join date : 18-05-10
Leeftijd : 52
Woonplaats : purmerend

Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Gast op za 17 jul - 11:46

wat ziet capitan er moi uit zonder zijn krullen , heerlijk zomer kapsel.
heerlij verhaal heb je er van gemaakt
nu wachten op het vervolg

leuke foto's en fijn om te zien dat ze beiden zo gelukig zijn en genieten

Gast
Gast


Terug naar boven Go down

Re: Capitán vertelt deel 3

Bericht  Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Go down

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum